Spinning

Spinning je ciljno usmerjena vadba, ki jo lahko obiskuje tako rekreativec kot vrhunski športnik. Gre v bistvu za vadbo v skupini, pa vendar individualno obremenitev. Poudarek je na intenzivnosti vadbe, ki si jo lahko vadeči prilagodi glede na svoje sposobnosti. Udeležujejo se ga tako moški, kot ženske, ne glede na starost ali fizično pripravljenost.

Pri Spinningu ne gre samo za fizični napor, ampak tudi psihično sprostitev. Spinning je zaradi svojih karakteristik priporočljiv tudi za nosečnice, ker v sami vadbi ni poskokov ali kakorkoli drugače škodljivih gibov. Intenzivnost si bodoča mamica lahko prilagodi v varnem območju, hkrati s tem, pa se da položaj na kolesu spreminjati v takšni meri, da ji ostaja vse do pozne nosečnosti na vadbi udobno.

V našem salonu lahko poleg vaditelja kolesari še 6 vadečih, kar omogoča popolnoma osebno in individualno raven vadbe, kar večina pogreša pri velikih skupinah.

 

Za vas smo pripravili kar 6 različnih terminov (celo dva dopoldan), ker želimo vadbo približati vsem v Kranju, ne glede na njihov urnik dela.

Termini: 

  • Ponedeljek: 20:00
  • Torek: 20:00
  • Sreda: 6:45 in 19:00
  • Četrtek: 19:00
  • Petek: 6:45

Za več informacij, prosim pokličite na: 041315641 (Luka)

KONTAKT

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.

Več o politiki varstva osebnih podatkov.

Jelenčeva ulica 1, vhod C7 (na koncu IBI centra),
4000 Kranj