Stol masaže v podjetjih in na delovnem mestu

Bolezni mišično – skeletnega področja so vedno pogostejše, predvsem pa odsotnosti na delovnem mestu zaradi tovrstnih težav. V podjetjih so vedno bolj aktualne masaže hrbta na masažnem stolu, kar je še posebej primerno za izvedbo masaže na delovnem mestu. Namen te masaže je razbremenitev zgornjega dela telesa: vratu, ramen, križa in celotne hrbtenice. Redna masaža zmanjšuje tveganje za nastanek najpogostejših mišično-skeletnih problemov, ki so posledica gibalno monotonega delovnega mesta in prisilne drže.

Priporoča se 15-20 minutna masaža na masažnem stolu, cena glede na dogovor o številu masirancev in pogostosti izvajanja ponudbe (okvirna cena masaže je 25 EUR).

Stol masaža je primerna za vsakogar, saj se stranka ne potrebuje sleči, stol prinesem lahko direktno v pisarno in ne moti drugih zaposlenih. V podjetjih s katerimi že sodelujem so dokazano zmanjšali število bolniških odsotnosti zaradi bolečin, vzdušje v podjetju se z mojim prihodom občutno izboljša, saj imajo tudi zaposleni občutek, da delodajalec misli na njih in jim želi omogočiti kar najbolj prijazno delovno okolje. 

Primerno za podjetja v Kranju, Ljubljani in okolici. 

 

KONTAKT

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.

Več o politiki varstva osebnih podatkov.

Jelenčeva ulica 1, vhod C7 (na koncu IBI centra),
4000 Kranj