Diamantni piling

Diamantni piling ali mikrodermoabrazija je nekirurški postopek luščenja povrhnjih plasti kože s pomočjo drobnih kristalov pod pritiskom. Po takšnem postopku se koža intenzivno obnavlja in postane gladka in napeta. Postopek je zelo učinkovit in primeren za vse tipe kože in vse starostne skupine; lahko se izvaja na obrazu, vratu, prsnem košu, hrbtu ter drugih delih telesa…


Kako se izvaja diamantni piling?

Ročaj aparata se postopno premika nad kožo in pod visokim pritiskom brizga drobne kristalčke tako da ti brusijo poroženeli sloj kože in gredo globoko v gubo. S tem dosežemo, da so zgornje plasti kože in kožne celice v globini bolj dovzetne za dodatne negovalne in pomlajevalne postopke, kot so na primer fotopomlajevanje, mezoterapija. Ta postopek spodbuja k obnavljanju vrhnjice in usnjice, ki proizvaja nov kolagen ter na ta način odebeli kožo, popravi njen tonus, elastičnost in polt. Posredno se ob tem izboljša tudi učinek ostalih uporabljenih kozmetičnih sredstev, ki jih stranka nanaša na kožo. Kadar postopek izvajamo bolj agresivno – nad gubami ali brazgotinami, lahko dosežemo učinkovito izboljšanje njihovega izgleda.

Kožo regeneriramo in ji damo sijoč in mladosten videz!
V primerih, ko se med postopkom uporabljajoo določene zdravilne snovi ali za pomlajevanje (hialuron, določeni vitamini…), postopek imenujemo mezoterapija.


Kaj lahko dosežemo z diamantnim pilingom?

  • Izboljšanje teksture in polti kože
  • Povečanje količine kolagena v usnjici
  • Zmanjšanje gubic
  • Vidno zmanjšanje brazgotin po aknah in pigmentaciji
  • Zmanjšanje znakov poškodbe kože, ki so posledica izpostavljanja UV žarkom
  • Odpravljanje ogrcev
  • Zmanjšanje velikosti por
  • Zmanjšanje starostnih peg
    Priporočjivo je izvesti 4-6 tretmajev, v presledku tedna dni.

Pri paketu 5 obiskov diamantnega pilinga, dodamo pri zadnjem obisku še masažo obraza GRATIS! 


CENA: 27 EUR/ 15 MIN

PAKET 5 OBISKOV: 110 EUR

 

KONTAKT

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.

Več o politiki varstva osebnih podatkov.





Jelenčeva ulica 1, vhod C7 (na koncu IBI centra),
4000 Kranj