Antistresna masaža

Antistresna masaža je odlična izbira za vse, ki ste izpostavljeni stresu ali še vedno občutite njegove posledice. Antistresno olje in pomirjajoči masažni gibi, vas bodo popeljali v popolno psihično in fizično ravnovesje in sproščenost. Olje vsebuje visoko koncentracijo vitamina E ter eterična olja lavande, limone, melise in poprove mete, lahko pa tudi olje po vaši izbiri. Začnemo z masažo hrbta, nato sledi sproščujoča masaža obraza in lasišča, za konec pa še masaža stopal, kar poskbi za popolno počutje, zaradi vseh refleksnih točk v stopalih.

Masaža je namenjena sprostitvi napetih mišic v področjih kjer se težave najpogosteje pojavljajo – zgornji del hrbta (vrat in ramenski obroč) in križ, bodisi zaradi življenjskega stila ali dela v službi – stres, delo za računalnikom, za volanom ali za strojem.

Vrat in hrbet sta najpogosteje nagnjena k nastajanju napetosti v mišicah. Neprekinjeno kopičenje napetosti v vratu in hrbtu onemogoča sproščenost, kar vodi k dodatnim problemom, kot so glavoboli in bolečine v ramenih.

 

 


CENA:  54 EUR/ 60 MIN

KONTAKT

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.

Več o politiki varstva osebnih podatkov.

Jelenčeva ulica 1, vhod C7 (na koncu IBI centra),
4000 Kranj