Masaža z zeliščnimi snopki

Masaža z zeliščnimi snopki sta prava izbira za izboljšanje vašega zdravja. Masaža, zdravilne rastline, začimbe in druge sestavine vam očistijo mikrobe iz vašega telesa. Gre torej za razstrupljanje organizma, ki vas obenem čustveno prebudi. Naravna zelišča oziroma njihove esence so tiste, iz katerih so pripravljena naravna olja. Masaža z zeliščnimi snopki je prilagojena posamezniku/ci. Na podlagi tega se izberejo vonji, ki so osebi všeč, nato pa pripravimo mešanico, ki vsebuje prava naravna zelišča, da nastanejo ustrezna naravna olja. Potem se masaža začne.

Pripravljeno olje za masažo in aroma masaža sta namenjena zdravljenju blagih obolenj, lepotni negi, ob tem pa seveda razbremenjevanju napetosti telesa in duha. Olje za masažo tako najprej učinkuje na možgane preko voha, drugi pomemben učinek, ki ga ima masaža z zeliščnimi snopki pa je, neposredni farmakološki učinek olja za masažo. Ta izhaja iz esence zdravilne rastline.

Prijetna in sproščujoča masaža, ki se izvaja z vročimi zeliščnimi snopki po individualni izbiri za sprostitev, razstrupljanje in okepitev telesa.
 


CENA: 54 EUR/ 75 MIN

 

KONTAKT

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.

Več o politiki varstva osebnih podatkov.

Jelenčeva ulica 1, vhod C7 (na koncu IBI centra),
4000 Kranj