Masaža z vročimi kamni

Masaža z vročimi kamni je odlična izbira za vas, če ste utrujeni ali če imate bolečine v mišicah. Primerno segrete kamne se položi na določene stimulacijske točke telesa, kar omogoča sprostitev vaših mišic, ublaži morebitne bolečine v mišicah in prispeva tudi k vaši duševni sprostitvi. Nato sledi kombinacija klasične masaže in masaže z vročimi kamni, kar bo pripomoglo k boljši cirkulaciji telesa in vašemu dobremu počutju. Masaža se izvaja 30 min, masiramo hrbet.

Je masaža telesa z vročimi kamni vulkanskega izvora, ki jih je z leti obdelala voda in imajo neverjetno zmožnost ohranjanja energije. Človek je že od nekdaj uporabljal zdravilno energijo kamnov v medicinske in spiritualne namene.

Na Kitajskem so uporabljali segrete kamne za sprostitev mišic že pred 3000 leti,na Filipinih so kamne uporabljali z drgnjenjem,za odstranjevanje odmrle suhe kože, na Baliju pa so verjeli, da so kamni polni vitalne energije za dolgo, zdravo življenje.

Z vročimi kamni povečamo prekrvavitev telesa in organov ,rezultat pa je sprostitev, ublažitev bolečin in povečano razstrupljanje telesa.Masaža z vročimi vulkanskimi kamni je najbolj priljubljena masaža telesa med našimi rednimi gosti, še posebno v mrzlih zimskih dneh.
 

Toplota kamnov popolnoma sprosti telo, ustvari občutek udobja in pospešuje cirkulacijo.
 


CENA: 66 EUR/ 75 MIN

 

KONTAKT

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.

Več o politiki varstva osebnih podatkov.

Jelenčeva ulica 1, vhod C7 (na koncu IBI centra),
4000 Kranj